top

Take it easy lunch

Suggesties

Onder voorbehoud van beschikbaarheid aangezien we met verse producten werken volgens het markt aanbod.
suggestie-voorgerechten
  • Carpaccio entrecote, gerijpt
    26 €
  • Terrine van Ganzelever
    29 €
    Brioche toast, compote van vijgen
  • Wildpastei
    19 €
    Brioche
suggestie-hoofdgerechten
  • Cote a l’os Noir de Baltique
    59 € p.p.
    Herkomst Polen - Salade, verse frieten, saus naar keuze. Per 2 personen
  • Fazant, fine champagne
    42 € p.p.
    Witloof, verse kroketjes - Per 2 personen
  • Hazenrug
    42 p.p.
    Peperroom. Per 2 personen
suggestie-dessert

Sorry, no menu items matched your criteria.

kindergerechten
  • Garnaalkroket (1st)
    12 €
  • Filet pur
    21 €
  • Vol-au-vent
    16 €
  • Kipfilet, appelmoes
    16 €
  • Kaaskroket (1st)
    12 €

Time to dine

Small bites
  • Ramón Peña Sardienen in olijfolie, foccacia
    18 €
    To share
  • Inktvisringen
    18 €
    Aioli dressing
  • Langoustines
    5 €/st
    Spring Roll, dip van miso
  • Franse selectie charcuteries, Kaasplank, Olijven
    18 €
  • Toast gerookte zalm
    21 €
    maison C-Food
  • Oesters spéciales
    9 € (3 stuks) / 18 € (6 stuks)
A little bit more
  • Rundscarpaccio
    VG 23 € / HG 33 €
    Parmezaan - rode ui - (Suppl. ganzenlever 10 €)
  • Mergpijp
    23 €
    Escargot – ansjovis – kruidenkorst
  • Pomme Moscovite
    38 € (10 gr.) / 96 € (30 gr.) / 160 € (50 gr.) / 384 € (125gr.)
    Osietra Royal
  • Garnaalkroketten
    23 €
    2 Stuks – gefrituurde peterselie – citroen
  • Caesar Salade, selectie Le Bocager
    19 €
    Parmezaanse kaas – ansjovis – crouton
  • Tonijn tartaar – Japanse stijl
    29 €
    Avocado, sesam, ponzu
  • Vitello tonato – Italian Style
    26 €
Take it easy lunch
  • VG / HG
    35 € PP
    woe., do. & vrij.

The old time classics

Seasonal selections
Meat
  • Kalfsfrikandon (Bobotie)
    29 €/pp
    Komijn, curry, amandel, ui (per 2 pers.)
  • Caesar Salade, selectie Le Bocager
    33 €
    Parmezaan – ansjovis – crouton
  • Vol-au-vent by OX’E
    29 €
  • Poulet rôti aan het spit, selectie Le Bocager
    38 € PP, per 2P (± 45 min. bereiding)
    Braadjus – salade - frietjes
Fish
  • Salade Niçoise
    33 €
    Tonijn, ei, boontjes, salade, tomaat)
  • Sole meunière
    49 €
    Salade - frietjes - tartaar
  • Lijngevangen zeebaars in zoutkorst
    48 € PP (± 45 min. bereiding)
    Warme groenten - beurre blanc
Side dishes
  • Seizoensgroenten mengeling
    3 €
  • Kropsalade OX’E style
    4 €
  • Mini trostomaat salade
    6 €
  • Supplement frietjes of puree
    3 €
  • Puree wintertruffel
    18 €
  • Grondwitloof
    6 €
  • Appelmoes
    3 €
  • Spinazie in de room
    6 €

And now the real thing

King Krab by Xavier
  • Getomateerde tijmsaus
    56 € / 83 € / 99 €
  • Beurre Blanc, tijm, look
    56 € / 83 € / 99 €
  • Wintertruffel
    80 € / 99 € / 119 €

250gr. / 350 gr. / 450 gr.

The Chefs beef selection
  • Aziatische tataki van rund
    VG 29 € HG 39 €
    Sucrine - sesam - noedels
  • Handgesneden Rundstartaar
    VG 19 € HG 31 €
    Salade - frietjes - (suppl. kaviaar Osietra 10 gr. 28 € - 30 gr. 79 €)
  • Chateaubriand
    36 € PP, vanaf 2P
    Warme groenten - sauzen naar keuze - frietjes
  • Cote à l’os
    42 € PP, vanaf 2P
    Salade - frietjes - sauzen naar keuze
  • Filet pur
    42 €
    Salade - frietjes - sauzen naar keuze
  • Filet pur Rossini
    59 €
    Wintertruffel - warme groeten - frietjes

(zie rijpingskast prijs/100gr)

Sweet dreams

Dessert
  • Coupe Colonel
    14 €
    Citroen-sorbet - wodka
  • Don Pedro
    14 €
    Amarula - vanille-ijs - crème fraîche (Café glacé)
  • Kaasselectie Mangetout
    18 €
    Garnituur - brioche brood
  • Moelleux au Chocolat
    16 €
    Callebaut chocolade - vanille-ijs - framboos
  • Vanille ijs by Xavier
    14 €
    Dame blanche

*Aangezien we met verse producten werken volgens het markt aanbod vragen we u om
maximum 4 verschillende voorgerechten en hoofdgerechten per tafel te kiezen.
* Voor alle vragen rond allergenen, gelieve zich tot de bediening te wenden.